Diploma Mediavormgeving

Juli 2018 heb ik mijn diploma als ‘Mediavormgever’ behaald.

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd over compositie, kleuren en beeldtechnieken. Deze technieken paste ik vervolgens toe op advertenties, folders, brochures, video’s, foto’s, websites en andere multimedia.

Huisstijl voor DRU Dessinees

Als examenopdracht heb ik een huisstijl voor DRU Dessinees gemaakt. DRU Dessinees is een stripboekenfestival die in de DRU in Ulft gehouden zou worden.


Promovideo voor DRU Dessinees

Screenshot website voor DRU Dessinees

Om de bereikbaarheid van de locatie van DRU Dessinees te laten zien heb ik deze video gemaakt.

In 2017 heb ik een portfolio video gemaakt.

Deze video heb ik in 2015 gemaakt samen met Anouk Roelofs. We hadden duidelijke rollen in de video. Ik heb me bezig gehouden met de camera en het editen in Premiere Pro. Anouk heeft zich bezig gehouden met het editen van de tekst in AfterEffects. In deze video is goed te zien hoe ik mijzelf heb ontwikkeld in de laatste jaren.