Holo-board

Een eigen (fictief) product op de markt zetten… Samen met Roel Joling, Britt Wenting, Rodney Polman en Basak Sabur zijn wij gaan nadenken over wat ons nou heel vet leek. Hierbij was de uitdaging om het product niet alleen voor ons aantrekkelijk te maken, maar ook voor de doelgroep.

Het concept

Wat is nou gezelliger dan een ouderwets bordspel. Een bordspel dat zich continue kan aanpassen naar jouw behoefte!

Een holografisch bordspel geprojecteerd door een schijf. Je ouderwetse bordspel komt zo tot leven in 3D. Of laat je fantasie je gang gaan en bedenk je eigen bordspel. Wees creatief en zet ieder thema neer die je wil. Zet het vervolgens online zodat iedereen in de wereld met een Holo-Board jouw spel kan spelen.

De kickstarter video hebben wij gemaakt om ons product voor te stellen aan de nieuwe markt.

Gebruikte programma’s

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator , Adobe Indesign, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects

Logo Holo-Board

Business Model Canvas
Kickstarter video voor Holo-Board