De wereld van de bij

Een uniek kijkje in de wereld van de bij. Door een samenspel van factoren wordt het steeds moeilijker om te overleven voor de bij. Bij deze opdracht ben ik bezig geweest met het maken van een meeslepende interactieve ruimte. Oftewel een ‘Immersive Space’.

Om dit te kunnen creëren ben ik bezig geweest met character design, storytelling, audio en animatie. Mijn ruimte is door de impressionistische uitstraling immersive. Deze stijl laat de kijker verdwijnen in het beeld. 

Premisse Concept

“De bij bevind zich in een onzekere tijd waarin hij op onderzoek uit gaat om te ontdekken wie de bij tegenwerkt om te kunnen overleven op aarde.“

Gebruikte programma’s

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Animate, Adobe Audition

Bij karakter en stijl

Bij karakter in liggende houding

De bijenwereld

Tulpenveld vol bijen

Kunnen de bijen alle dodelijke factoren nog wel aan?

Red de bij.