De wereld van de bij

Bij deze opdracht ben ik bezig geweest met het maken van een meeslepende interactieve ruimte. Oftewel een ‘Immersive Space’. Deze ruimte laat de kijker door de impressionistische uitstraling verdwijnen in het beeld. 

Concept

Een uniek kijkje in de wereld van de bij. Door een samenspel van factoren wordt het steeds moeilijker om te overleven voor de bij. Daarom gaat de bij in deze onzekere tijd op onderzoek uit om te ontdekken wie de hen tegenwerkt zodat ze kunnen overleven op aarde.

Rollen tijdens project

  • Storyteller
  • UX designer
  • Character- en wereld design
  • Animator

Gebruikte programma’s

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Animate, Adobe Audition

Bij karakter en stijl

Bij karakter in liggende houding

Tulpenveld vol bijen

Kunnen de bijen alle dodelijke factoren nog wel aan?

Red de bij.