Het Rode Mannetje

Ik heb mijn eindstage bij het Rode Mannetje van Theaterfestival BuitenGewoon gelopen. Ik ben actief geweest met het maken van een documentaire over het Rode Mannetje. Daarnaast heb ik wekelijkse content voor het Facebook kanaal gemaakt. Onder die content valt vooral video maar ook fotografie. Ook ben ik bezig geweest met het verbeteren van de website en het bijhouden er van.  

Bizarre avond gehad…. Het is tijd om de boel op een rijtje te zetten.

Posted by Rode Mannetje on Wednesday, February 14, 2018
“Bizarre avond gehad…. Het is tijd om de boel op een rijtje te zetten.”

Het Rode Mannetje met het Witte Meisje

Het Rode Mannetje Team tijdens het ‘huwelijk’ tijdens Theater Festival Buitengewoon in Doetinchem met de poppen van Carros de Foc.

Het volledige profiel en avontuur van het Rode Mannetje is hier te vinden.