Phantom flasher

Deze game is gemaakt gedurende een 34 uren durende gamejam met vrienden. Samen met Britt Wenting en Marcus van Tongeren zijn wij deze uitdaging aan gegaan om een game te maken binnen het thema ‘spooky’.

De game is online te spelen via UnityPlay en is te downloaden via Itch.io

Het concept

Phantom Flasher is een game waarin er spoken van alle kanten op je af komen. Flash ze weg voordat ze bij jou zijn!

Rollen tijdens project

Tijdens deze gamejam heb ik mij vooral bezig gehouden met het ontdekken van het programma Blender en het creëren van assets voor de 3D wereld. Daarnaast heb ik de de vormgeving en de UI gemaakt. Tot slot heb ik een trailer video gemaakt om zo kort te laten zien wat de game precies is.

Gebruikte programma’s

Blender, Adobe Photoshop, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Pro Create en Unity

Gamejam Trailer
Shrine
Spookje
Inspiratie bord
Area schets