Hazmat Bob: Radiated robots

Hazmat Bob: Radiated robots is een game waarbij jij de designated surviver bent die de wereld moet redden van Dr. Mad Hildreth. Vanuit een kerncentrale die de dokter in handen heeft verspreid de dokter radiatie waardoor alle elektrische apparaten in zijn handen zijn gekomen.

Hazmat Bob: Radiated robots is gemaakt tijdens een 33 uur durende Game Jam georganiseerd door vrienden. Het thema van de Game Jam was ‘Bullethell’. Bullethell is een gamegenre waarin je als speler heel veel kogels moet ontwijken terwijl je de enemies elimineert. Samen met Britt Wenting, Lotte Terheggen en Kim Benjamins is deze game tot stand gekomen. De game is te downloaden (voor Windows) via deze link.

Home Scherm van de game Hazmat Bob: Radiated robots
UI van de game Hazmat Bob: Radiated robots
Environment van de game Hazmat Bob: Radiated robots